Blotevoetenpad: gezond en plezierig, vooral voor kinderen.

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 7 juni 2015 13u00 - 20u00
Parochiezaal Delle - MECHELSESTEENWEG 1088, 3020 WINKSELE
Unieke ervaring op het eerste blotevoetenpad van Vlaanderen. Zet al je zintuigen en beide voeten in om de bijzondere prikkels van hout, stenen, boomsnippers, gras, leem en water waar te nemen op een zorgvuldig samengesteld parcours. Koud en warm, vochtig en droog, aangenaam en prikkelend wisselen elkaar af tijdens een route van bijna 3 km lang. Aanbevolen voor kinderen en jongeren.

We vertrekken om 13 uur met enkele auto's.

Op het blotevoetenpad zitten voortdurend elementen van spanning en beleving. Er zijn waterpartijen, zandheuvels, steile hellingen, enz. De attractiviteit werd nog verhoogd door de bouw van een houten uitkijktoren, een doolhof, een hangbrug, een heuse bergbeek, enz. Op het hoger gelegen plateau van Lieteberg beklim  je de 18 meter hoge houten uitkijktoren. De Dragonfly is het nieuwste onderdeel van het blotevoetenpad, een 100 meter spectaculair kruinenpad dat uitgeeft in een 10 meter hoge scheve toren boven de vijver. Het pad is volledig in hout met wiebelende hangbruggen beveiligd met netten.

Op het einde kan je de voeten wassen onder voetendouches. Handdoek meebrengen.

Nadien is een bezoek mogelijk aan het insectenmuseum Entomopolis. Je komt er alles te weten over wespen, muggen, kevers, kakkerlakken, wandelende takken...

Ook de vlinderkoepel kan bezocht worden.

 

 

 







 

 







 



 





















 


 

 

Praktisch

Vertrek
parking kerk Delle
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Winksele-Delle
Prijs
€ 7,00
Combiticket (blotevoetenpad + insectenmuseum + vlinderkoepel). Enkel blotevoetenpad: € 4. Kinderen < 1.20m betalen resp. € 5 of € 3.
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

016 48 07 55

Meer activiteiten