Bezoek aan Vrijbroekpark en brouwerij "het Anker" - Mechelen

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 30 april 2017 13u30 - 19u00
Parochiezaal Delle - MECHELSESTEENWEG 1088, 3020 WINKSELE
Wandeling in het Vrijbroekpark, en geleid bezoek aan brouwerij "het Anker", met degustatie. We vertrekken met enkele auto's aan de parking van de kerk.

Vrijbroekpark
De ideale plaats om te wandelen en bewonderende blikken te werpen op de plantencollecties. De dreven en waterpartijen geven het park een statige indruk, maar het is de rozentuin die het park groots maakt. In 2003 kreeg die tuin, die meer dan 1000 rozensoorten telt, de restigieuze 'Award of Garden Excellence'. Deze nominatie had het ondermeer te danken aan de betoverende geur die er in de tuin hangt, met dank aan meer dan 100 verschillende rozensoorten. Met de vaste plantenborders, de nutstuin en de dahlia- en fuchsiacollectie krijg je in het Vrijbroekpark ook een stukje Belgische tuinbouwkunst te zien.

Brouwerij Het Anker
Om 16 uur worden we verwacht in brouwerij Het Anker, voor een rondleiding van anderhalf uur, met aansluitend een degustatie van 2 bieren.
Nadien is er vrije keuze voor een maaltijd in de brasserie of in het centrum van Mechelen. 

Routebeschrijving Vrijbroekpark 
Neem de stadsring van Mechelen. Ter hoogte van het historische gebouw 'Brusselse poort' verlaat je de ring, weg van het stadscentrum. Dan rijd je de brug over, over de Leuvense vaart, en volg je de wegwijzers. Het park bevindt zich op het einde van de Ridder Dessainlaan. Bij het binnenrijden van het park links aanhouden. Hier is voldoende parking.

Praktisch

Vertrek
parking kerk Delle
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Winksele-Delle
Prijs
€ 7,50
Degustatie inbegrepen
Reservatie
bij een van de bestuursleden
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

016 - 49 90 56

Meer activiteiten