Seniorennamiddag: de elektrische fiets

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • donderdag 22 mei 2014 14u00 - 18u00
Parochiezaal Humelgem - BILLASTSTRAAT 37, 1820 STEENOKKERZEEL
Tijdens de presentatie vertelt een onafhankelijke expert over de techniek, de verschillende types, wetgeving en verzekering, een goede aankoop, de (verkeers)veiligheid en veel meer. Bovendien staan er ook enkele fietsen klaar om de eerste fietsveilige ervaringen op te doen! Bekomen doen we met koude schotel.
De elektrische fiets, het duwtje in de rug. Elke fietser kijkt wel eens op tegen te lange kilometers, de felle wind of het stukje bergopwaarts. Een nieuwe evolutie in de fietswereld kan daar echter een mooi antwoord op bieden. Een elektrische fiets geeft je vleugels, de batterij geeft het spreekwoordelijke duwtje in de rug! De elektrische fiets biedt heel wat voordelen: goed voor de portemonnee, goed voor het milieu en bovenal, de manier om te blijven genieten van het fietsen. Maar hoe zit dat met de wetgeving en waar moet je op letten bij de aankoop? Is zo'n snelle fiets wel veilig en hoe ben ik zeker van een goede aankoop? Tijdens de presentatie vertelt een onafhankelijke expert over de techniek, de verschillende types, wetgeving en verzekering, een goede aankoop, de (verkeers)veiligheid en veel meer. Bovendien staan er ook enkele fietsen klaar om de eerste fietsveilige ervaringen op te doen. Bekomen doen we met koude schotel.

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
Hugo Witpas
Voor wie
Senioren
Georganiseerd door
Seniorenstuurgroep Kampenhout-Herent & Kortenberg-Zaventem
Prijs
€ 10,00
€ 13,00 voor niet leden. Opgelet: de inschrijvingen worden definitief afgesloten op basis van de stortingen. Gelieve dus tijdig in te schrijven, zodat de organisatie zeker voldoende eten en drinken kan voorzien!!
Reservatie
Graag inschrijven voor 14 mei! Dit is alleen mogelijk door storting via IBAN BE83 7330 2149 3715 (BIC KREDBEBB) met vermelding van 'naam + elektrische fiets 22-05-2014'.
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0473 88 66 81

Meer activiteiten