Senioren en internet (aanbod voor senioren)

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • donderdag 23 februari 2017 14u00 - 17u00
Parochiezaal Humelgem - BILLASTSTRAAT 37, 1820 STEENOKKERZEEL
Bij deze voordracht is het de bedoeling senioren aan te moedigen zich toch eens achter een computer te zetten. Traditiegetrouw eten we achteraf samen iets lekkers.
We starten met een korte inleiding van wat internet en e-mail is, zonder te veel technische details. Vervolgens overlopen we een doorsnee dag (de typische dagelijkse bezigheden): de krant lezen, het weer opzoeken, de openingsuren van de bib, het containerpark, de website van Landelijke Gilden bekijken, fietsroutes uitstippelen, series of liedjes van vroeger bekijken. Maar ook andere zaken: op zoek gaan naar de beste route om ergens te geraken, het boeken van een kerstmidweek op een vakantiehoeve, delen van foto’s met de familie, filmpjes of muziek opzoeken via YouTube, communiceren met de kleinkinderen met Skype, enz.

Traditiegetrouw eten we achteraf samen iets lekkers. 

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
Jonathan Smets of Lieze Van Orshaegen
Voor wie
Senioren
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Winksele-Delle
Prijs
€ 10,00
€10 voor leden LG, €13 voor niet-leden LG. Inschrijven: stort het juiste bedrag op het rekeningnummer van de seniorenwerking: BE83 7330 2149 3715 voor vrijdag 17 februari met vermelding van 'senioren en internet'.
Reservatie
Inschrijven kan voor vrijdag 17 februari door storting van het juiste bedrag op het rekeningnummer van de seniorenwerking BE83 7330 2149 3715.
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

016 28 61 54

Meer activiteiten